Of Norway Live! g-Ha & Olanskii, Finnebassen & Alex & Celius, Joddski & Mc Kaman, Jan Sverre

 

Of Norway Live på Jaeger i Diskon
Of Norway er hett navn innom house og techno scenen verden over
Det går rykten om et nytt live album som skal komme ut i 2013 og et flertal releaser og remixer venter og spille jobber i utlandet.

Har vært på Beatport top10 for "Chillout tracks!!!" og toppet MTVs ambientliste. Gir ut musikk på tyske lablen Conneiseur og Engelske Labeln til Houselegenden Ashley Beadley AfroArt label. Denne kvelden spiller de et ekslusivt livesett på Jaeger med helt nytt materiale!Of Norway består av Lil Wolf og Chris Lynch. To ildsjeler innom Oslos house og elektronika scene.

Finnebassen, Alex & Celius er gutta fra Sunday Roast!
De er med og spiller deephouse denne kvelden!

Kveldens hosts er den norske DJ-duoen g-Ha & Olanskii. De er kjent som residents på Sunkissed, Footfood, og Jaeger, men har også spilt på storeklubber som Fabric, Panorama Bar, Robert Johnson m.fl. Videre har de gitt ut flere mix-CDs, som har satt norsk house og disco på kartet verden over, og ikke minst vært to av de viktigste personlighetene i å skape et klubb-Oslo som aldri har vært bedre!

Oppe spiller Jøger på Jaeger Residenten Joddski sammen med Mc Kaman. Det blir full on dancing med alt fra himmel og jord! Tropisk pop, hip house, rnb og Guilty pleasures & Billboard Hits.

Jan Sverre spiller soul, funk, boogie på Fredagspilsen.

*Med Støtte fra Kulturrådet!

Location

More events in Oslo

Tags