OPEN DRAG STAGE NIGHT 20. Januar

 
Julestress, slafs og dårlig grøt? Fortvil ikke! 20. januar blir det nok et OPEN DRAG STAGE-show på Elsker bar og klubb! Den perfekte julegaven til dine nærmeste og også venner.

---

Velkommen til OPEN DRAG STAGE sitt andre dragshow den 20. Januar klokken 1900 og 2130 på Elsker bar og klubb i Oslo!

OPEN DRAG STAGE er et nytt konsept i Oslo der du kan oppleve dragshow av både erfarne og nye artister i miljøet og omeng. I en verden med mye press, uro og usikkerhet kaster vi alt dette vekk for å ha det gøy gjennom et 1,5 time show. Første showet var 4. November 2017 og da fylte vi huset til randen av gjester der de fikk oppleve et bredt omfang av hva fenomenet drag kan være.

Vi feirer det nye året med lekre Drag Queens, burlesk, vouging, dans, ting som er støgt, yndig, og trendy, og ikke minst underliv, overliv og celebration til liv generelt.

For å sikre deg plasser bør du kjøpe billetter i god tid i forkant. Billettene er unummererte så vær tidlig ute for å sikre deg og dine gode plasser. Dørene åpner 30 minutter før forestillingsstart. Likevel er Elsker åpent fra klokken 1800, så ikke nøl med å komme tidlig. Husk å ha med billett i papirform eller elektronisk på mobilen.

Etter 2130-forestillingen inviteres alle gjester og artister til å feste og danse på Elsker fasiliteter med bra musikk og elektrisk stemning.

---

Dato: 20. januar
Kl: 1900 og 2130 (forestillingene varer 1,5 time).
Sted: Elsker bar og klubb, Kristian IVs gate 9.
CC: 100,- (vi tar kontant og kort i døra, ved bestilling på nett forekommer det et gebyr på 12 kroner).
Aldersgrense: 20 år

Forhåndskjøp billetter her: https://billetto.no/no/e/open-drag-stage-20-januar-billetter-245436

---

For mer informasjon ta kontakt med oss på pagen OPEN DRAG STAGE.

Location